Tidigare Elevers omdömen


Stort tack!

Stort tack till alla som jobbar på Fogels Trafikskola. Och ett speciellt tack till Akhtiar Afrasyab som verkligen är en bra lärare som jag lärt mig så mycket av.
Med vänlig hälsning Shamal Rafik

Min bästa julklapp någonsin - ett körkort!

Jag började med teorilektioner på Fogels trafikskola under augusti 2007 och nu i december sitter jag här överlycklig med mitt nya körkort i handen. Det har varit en en stundvis hård men mycket lärorik resa fram tills idag. Efter att jag klarat teoriprovet började jag ta två körlektioner i veckan. Det var svårt i början men med tiden fick man klarhet i alla kopplingspedaler och döda vinklar. Jag blev förvånad över hur mycket som man behövde tänka på när man körde bil, alla rutiner som skulle läras in. Tidigare hade jag övningskört privat och tyckt att allting hade gått bra, men ändå fanns det tonvis med saker som jag inte tänkt på. Ännu mer förvånad blev jag över hur uppmärksamma bilskolelärarna på Fogel var på allt jag gjorde, småsaker jag aldrig tänkt på förut. Jag blev alltid bemött med värme och vänlighet och kan inte mer än varmt rekommendera denna bilskola som gett mig min bästa julklapp någonsin - ett körkort!
Med vänliga hälsningar Edward D. Rörström

Kan inte vara mer nöjd!

Hej jag heter Zacharias Eriksson och är en billackerare från Ekerö. Jag började övningsköra på Fogels Trafikskola för att jag hörde att dom är en bra körskola med bra lärare så ringde dit och boka in mig till några körlektioner med Eva. Från dag 1 när jag börja övningsköra så fick jag lära mig massor av nyttig fakta om trafikregler, miljö, säkerhet mm. Det var tufft o svårt i början att köra mitt i Sthlm med alla regler och Eva som satt brevid och påpeka alla fel man gjorde under dom första lektionerna. Men Eva var bestämd att jag skulle klara att köra felfritt innan uppkörningen. Så när den stora dagen kom så klara jag det på första försöket och det skulle jag inte gjort utan körskolans hjälp. När man tänker tillbaka så kan jag inte vara mer nöjd än vad jag är att jag valde Fogels Trafikskola och hade Eva som lärare. Tack för mig leverpastej....
Zacharias Eriksson

Jag kan verkligen rekommendera Fogels Trafikskola.

Jag övningskörde ungefär två till tre gånger i veckan under ca två och en halv månad och hade uppkörning därfter. Lärarna var jättetrevliga och de gjorde varje gång lika rolig. Innan varje övningsmoment gick de igenom teoretiskt på papper och visade exmpel på hur jag skulle köra. Alla lärare jag körde med visade lugn så jag kände mig aldrig stressad och när det väl kom upp en situation som jag kände på osäker på löste vi den lätt tillsammans.
Efter varje avslutad körning gick vi igenom mitt körschema. När nästa gång var och vad vi skulle gå igenom då så att jag kunde öva hemma.
Jag kan verkligen rekommendera Fogels Trafikskola. Jag kände mig alltid välkommen och vägen till körkortet gick fort.
Hälsningar Malin Holgersson