Lärarledd Teorikurs

Böcker är utmärkta för att lära sig någonting men inget går upp mot möjligheten att inhämta kunskap från en lärare, då du kan fråga och få förklarat om det är något du har problem med.

Varje vecka har vi teorikurser på någon av våra skolor. Om du har köpt teoripaketet för 2390 kr kan du gå på obegränsat antal lärarledda teorilektioner på alla skolor under 6 månader från inköpsdatum. Intensivteorin vid endast ett tillfälle.

Teorikurs vardagkvällar ca 3 timmar per kväll (totalt 12 timmar)Passar dig som är nybörjare. En grundläggande introduktion till körkortsteorin.

Kursen följer körkortsbokens upplägg och har ett lugnt tempo. Undervisningen sker i små grupper och vi blandar föreläsning, bildvisning, filmvisning och grupparbeten. Det finns gott om tid för egna frågor.

Svårighetsnivån anpassas efter deltagarna och kan variera mellan de olika kurstillfällena.

Motto: Alla ska med!

Odenplans trafikskola: tisdag och torsdag kl.18:15
Fogels trafikskola: måndag och onsdag kl.15:00
Rembjers onsdagar 18:15.

Pris 1200kr/kurs

Intensivteori lördag-söndag (10h)Passar dig som har kommit igång med övningskörningen och har börjat plugga teori. Kursen bygger inte på en specifik körkortsbok, så du kan gå kursen oavsett vilken bok du har använt för dina självstudier. Vi tar upp både grundläggande och mer komplicerade trafiksituationer, tittar på konkreta exempel och arbetar med provfrågor. Föreläsning blandas med bildvisning, filmvisning och gruppdiskussioner. Det finns utrymme för egna frågor.

Denna kurs är en bra sista förberedelse inför ditt teori- och körprov och svårighetsgraden är anpassad efter vad du förväntas kunna vid provet.

Fogels trafikskola: Lör-sön kl.9-15

Pris 699kr/kurs.

Bokpaket: Trafikens grunder, Köra bil, vägmärkeshäftePris: 790kr